Ayen Veldhuijsen

 

WWW.INZICHTINDIEREN.NL


WELKOM

intu´tieve communicatie

healing

het gesprek

dierenpraat

links &
boeken

contact

 

INTU¤TIEVE COMMUNICATIE , WAT IS HET?

Intu´tieve communicatie is gebaseerd op het werken met energie. Ieder voorval, iedere gedachte en iedere ervaring is eigenlijk niets anders dan het ontvangen of uitzenden van energie. In mijn opleiding heb ik geleerd bewust met energie en energievelden om te gaan en hoe ik energie kan ontvangen en verzenden.

Intu´tieve communicatie wordt ook wel telepathisch communiceren of reading genoemd. Het helpt om inzicht te krijgen in de gevoelens, gedachten en ervaringen van dieren. Hiermee kan ik ook dingen uitleggen of aan hen overbrengen.


INTU¤TIEVE COMMUNICATIE, WAT KAN IK ERMEE?

U herkent waarschijnlijk zelf al de kleinste veranderingen bij uw huisdier. Uit de lichaamstaal kunt u afleiden dat uw hond of poes zich niet lekker voelt, onrustig is of verdrietig lijkt. Maar liever zou u het niet bij toekijken willen laten. Hoe vaak wordt er niet verzucht ôik wou dat hij kon pratenů..ö. Want dan zou u uw dier kunnen voorbereiden op een logeerpartij, gezinsuitbreiding of misschien zelfs een op handen zijnde operatie.

Op zoĺn moment treed ik graag op als uw tolk. Ik heb geleerd om mij niet te beperken tot het welzijn en gedrag van uw huisdier, maar om ook de relatie tussen u en het dier en de rol binnen uw huishouden of gezin aan de orde te stellen. Zo geeft intu´tieve communicatie inzicht in alle dieren, niet alleen honden en katten.

 

U kunt mijn hulp inroepen in bijvoorbeeld de volgende gevallen:

 • (plotselinge) gedragsverandering
 • al langer bestaande gedragsproblemen (bijv. niet alleen kunnen zijn, problemen met dominantie, zindelijkheid etc.etc.)
 • vragen over het verleden
 • vragen over de gezondheidstoestand *
 • angstgedrag
 • voorbereiden op een gebeurtenis (bijv. vakantie of operatie) of nieuwe situatie (gezinsuitbreiding, komst van een nieuw huisdier, verhuizing, scheiding)
 • vragen over en voorbereiden op eventuele euthanasie (is uw dier klaar om te sterven?)
 • contact met uw inmiddels overleden huisdier
 • Intu´tief communiceren is een prachtig, wonderbaarlijk middel om tot een beter begrip van uw (huis)dier te komen. Het kan de band tussen u beiden verstevigen en waar nodig zelfs verbeteren. Het geeft vooral inzicht in vraagstukken die de reguliere wetenschap (nog) niet kan beantwoorden.

  * Het is belangrijk om u te realiseren dat een gedragsprobleem een lichamelijke oorzaak kan hebben. Een bezoek aan een dierentolk mag dan ook nooit de plaats innemen van een consult bij de dierenarts. Zeker bij lichamelijke problemen dient u eerst een dierenarts te raadplegen voordat u mij of mijn collegaĺs bezoekt.

  Terug naar begin pagina