Ayen Veldhuijsen

 

WWW.INZICHTINDIEREN.NL


WELKOM

intu´tieve communicatie

healing

het gesprek

dierenpraat

links &
boeken

contact

 

HEALING

Intu´tieve communicatie is gebaseerd op het werken met energie. In het energieveld van een mens of een dier kunnen blokkades ontstaan. Met een healing is het mogelijk om het energieveld te schonen, zodat de energie weer vrij door kan stromen.

Een voorbeeld is dat (het gevolg van) een bepaald voorval maar niet losgelaten kan worden. Denk aan een ongeluk, dat keer op keer in uw gedachten herbeleefd wordt. Bij dieren werkt dit precies hetzelfde.

Letterlijk vertaald betekent healing genezing. Genezing van het energieveld van mens of dier. Ik zie het meer als het ondersteunen van het zelfgenezend vermogen. Een healing is geen garantie voor herstel, maar het biedt het dier de mogelijkheid om bepaalde gedragingen of angsten los te laten. Ook kunnen bepaalde energieverbindingen worden hersteld en/of verstevigd. Hierdoor kan het dier zich beter voelen, minder onzeker zijn of juist minder behoefte hebben om zich te laten gelden.

Het meest simpele voorbeeld van een healing is een moeder die haar hand legt op de knie van haar kind dat is gevallen. Onbewust brengt de moeder helende energie over op de geblesseerde plek van het lichaam en de pijn wordt minder. Ook haar liefdevolle aandacht heeft een helende werking.

Dieren zijn meestal heel ontvankelijk voor een healing. Misschien omdat een dier minder in de weg wordt gezeten door de ratio dan de mens? Ik ervaar het in ieder geval als een van de krachtigste instrumenten.