Ayen Veldhuijsen

 

WWW.INZICHTINDIEREN.NL

WELKOM

intuïtieve communicatie

healing &
bloesemtherapie

het gesprek

dierenpraat

netwerk
links

contact
&
route

 

HET GESPREK

Het contact met het dier staat altijd centraal. Het is van groot belang om voldoende tijd te nemen voor de ontmoeting met het dier. Gemiddeld duurt een bezoek zo’n anderhalf uur. Het gesprek -of consult- bouw ik als volgt op:

 • Uitleg aan u over mijn contact met uw dier.

 • Contact leggen met en vertrouwen krijgen van uw dier.

 • Behandelen van uw vragen.

 • Indien nodig gevolgd door een healing.

 • Vaststellen of bloesemtherapie nodig is, en zo ja de remedies uitzoeken.

 • Eventuele vervolgstappen bespreken.

 • De duur kan sterk uiteenlopen, afhankelijk van het aantal en de aard van de vragen, maar ook van het dier. Waar sommige dieren heel direct en spontaan reageren, zijn andere niet zo toegankelijk en hebben meer tijd nodig om het contact met mij aan te gaan.

  Vaak is een enkele ontmoeting voldoende, maar het gebeurt wel dat een vervolgconsult noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij een zeer traumatisch verleden of bij (hevige) angst kunnen meerdere sessies nodig zijn. De duur van een vervolggesprek is meestal wel veel korter.

  Eén-op-één

  Ik heb een sterke voorkeur voor persoonlijk contact met het dier, en ook met u. Voor het communiceren met uw huisdier is veel concentratie nodig. Het is het makkelijkst om mij in mijn eigen omgeving helemaal op het dier en de communicatie te concentreren. Het liefst werk ik dan ook in mijn praktijkruimte in Baarn. Dit ligt centraal in het land, maar waar nodig kan ik ook bij u thuis komen. Dit geldt vooral als een dier door ziekte niet kan reizen of door zijn afmeting niet in mijn werkruimte past (zoals een paard).

  In alle gevallen kan ik maar één begeleider per dier toelaten.

  Werken op afstand

  Natuurlijk ben ik ook in staat om te werken met een dier zonder persoonlijke ontmoeting. In dat geval heb ik een foto van uw dier nodig. U kunt daarbij aanwezig zijn, maar dat hoeft niet, dan houden we een ‘telefonisch consult’. Zoals gezegd, geef ik de voorkeur aan persoonlijk contact. Daarom beperk ik het werken op afstand zoveel mogelijk tot vervolggesprekken en situaties waarin het dier niet in staat is om te reizen.

  Kosten

  Vanaf 1 januari 2016 bedraagt de prijs voor het eerste consult 90 euro inclusief 21% BTW. Het consult duurt 2 uur. Meestal is één consult voldoende, maar af en toe is een vervolgconsult op zijn plaats.
  Dit is bijvoorbeeld het geval bij extreme angst, waarbij nog een healing wordt gegeven en (nieuwe) bloesemremedies worden uitgezocht.
  De duur van een vervolgconsult is maximaal 11/2 uur, en de prijs is 60 euro (incl. BTW).
  De prijs van een flesje bloesemremedies is 10 euro (incl. BTW).
  Na afloop van het consult reken ik graag contant met u af. (pin-betaling niet mogelijk)
  Afhankelijk van de afstand en uitsluitend na overleg kom ik bij u thuis. De reiskostenvergoeding bedraagt 0,35 euro per kilometer.
  Als de reistijd langer is dan 30 minuten reken ik 10 euro per uur reistijd.

  Terug naar begin pagina